BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

it's mepEngikuTku..!!

nuyu ♥ Mr.bear

Daisypath Vacation tickers

sukA x blog sy,..!!!

Monday, January 05, 2009

....sEbuAh mistEri....MISTERI SEBUAH LIF

SEbuah hotel besar di tepi pantai di Wales dijadul akan diruntuhkan.Tindakan itu terpaksa dibuat kerana hotel berkenaan terlalu tua, banyak bahagian yang rosak dan tidak selamat kepada pengguna.Persiapan untuk meranapkannya diatur, hanya bahan letupan saja yang belum dipasang.

Bagaimanapun, beberapa minggu sebelum dirutuhkan, kejadian-kejadian aneh mula berlaku. Bunyi-bunyi pelik sering kedengaran. Suara-suara aneh bergema pada malam hari sedangkan tiada sesiapa didalamnya. Paling aneh sebuah liftnya bergerak sendiri.

Pada waktu-waktu tertentu, lif itu akan bergerak dari tingkap bawah ke tingkap dua, kemudian berhenti. Setalah lama di situ ia akan turun semula ke tingkap bawah. Kejadian itu menakutkam semua orang kerana bekalan elektrik di hotel tersebut telah lama diberhentikan.

Kabel pengangkut lir dipotong. Tapi tindakan itu juga gagal menghentikan daripada lif itu bergerak sendiri. Misteri itu hanya berakhir selepas rod besi lif itu dirosakkan, kemudian lif berkenaan dihentak-hentak hingga jatuh ke dasar lubang.

Sehingga kini, persoalan bagaimana lif tersebut boleh bergerak sendiri tanpa bekalan elektrik masih belum terjawab.........RENUNGKAN LAH.......
---------------------------------------------------------------------------------------------Yang Tidak Diperlukan 0leh Kaum Hantu


Berikut adalah antara beberapa benda yang tak diperlukan oleh makhluk kasat mata yang boleh disamakan dangan korang jika turut sama tak reti nak guna...


  • syampu

Dah cukup selesa dengan imej rambut mengerbang yang dirasakan sangat kool di kalangan handai taulan sesama kaum sejenis.


  • pengetip kuku
sangat-sangat tak perlu. Memang saja bagi panjang pun, kira lagi cun dan hensemlah pada diorang tu.
  • majalah fesyen

Apekehenya? nak jadik segala macam rupa pun takda hal, buleh transfer otomatik .

  • minyak wangi

memang tak reti nak guna pun menatang ni. Langsung tak relevan dan buleh menjatuhkan martabat sekor hantu.


  • cermin
    tak terfikir langsung nak tngok muka sendiri pasal takde ape-ape kepentingan pun....ada jerawat pun tak heran,semakin cantik la kalau ada jerawat.

...ape komen anda...pikir2 lah

----------------------------------------------------------------------------------------------
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...