BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

it's me



pEngikuTku..!!

nuyu ♥ Mr.bear

Daisypath Vacation tickers

sukA x blog sy,..!!!

Monday, June 29, 2009

BJC..:)

ini adalah group BUDAK JAHAT COMPANY..bkan la kalau ada mne jhat tu mknanya jahat...just company jer jhat..bwah2 nyer x jahat pun..baik jer..kmpulan ini ditubuhkan pada tahun ini..terdapat 9 org semaunya..seorang laki dan 8 prempuan..company ini ada kelemahan dan kehebatan...kelemahannye adalah..tngok wane kuning dan 'Suster Ngesot'... kehebatan tu rahsia..lol..huhuhu...ape yang penting..kerjasama...

Friday, June 26, 2009

mr.brown

hi....cute la kucing ni..aku ni tak suka kucing..,tp..kucing ni menarik perhatian aku la..huhu...kucing ni name mr.brown...qazen aku yang punyer..kucing ni baru beberapa minggu lahir...manje la kucing ni..suka sangat duk tepi org..huhu

Monday, June 22, 2009

kedai ABC


salam....dah 3 hari mak sedara aku buka kedai...hari pertama tu memang la gabra skit..aku pun turut bantu dia..jual pape yang patut la..xkan nak jual orang plak...ape yang penting kat dia jual ABC...yAng ni memang kegemaran aku time bosan2...kalu minum tanang jer....nak test boleh jugak..huhuhuhu..datang la....

Tuesday, June 16, 2009

kEmb@li kE sEk0lAh

salam......cuti 2 minggu..masuk skolah malas la plak..huhuhu...dah 3 hari masuk sekolah, tak belajar mane pun..skolah 1 hari jer..mase ari ahad 2..smalam ari isnin aku x pegi skolah..coz kat skolah ade aktiviti pe entah...malas aku nak pegi..duk online kat umah lagi best...ari ni pun aku x pegi skolah..coz aku pegi skolah Sultan Ismail 1..coz kat sane ade ceramah tentang nak masuk ke universiti...best la jugk..org dari UniMAP....(Universiti Malaysia Perlis)..esok aku x tau lg ape aktiviti aku.....huhuhu...SELAMAT BERSEKOLAH KEMBALI

Friday, June 12, 2009

..0rg trAnu kAte...

SalAm....guAne gAmok oRg kitE..adE sEhAt sEjahtEra..?ambE n0k kAbo se cEritE..jAdi tElaDan pAh bilE2..jAng@n sAIng ngEn 0rg jAhak..kEkgi d0p pAsAL mkAn nyEpAk..jAngAn sAing ngEn mAt 0bAk..kEkg jAdi gEjAlA d0p sEhAk..kAlU adE mut0..d0p pAy0h lA wAk akSi hEbAk2..kEkgi rEb0h blipAk, sApe n0k bUh obAk..jAngAn bAzir mAsE mUde2...kEkgi tuE X d0p mEnde..rAjin2 buAk kEjE kAlu n0k rasE amAN bErUm0h tAnGge..kAlu 0rg ngAte d0k s0h carE..d0k sajE2 abIh pAhAle..kALu 0rg kUtUk sEk kiTE, l0k jE..kAlu 0vEr ngAt, bAgi jE sbUtEr..abIh cRitE..WassAlAm......

Wednesday, June 10, 2009

hEpY bEfdy.;)

sElamAt hAri lAhir yAng ke-16..pada (8/6/93)..buAt tEman yg aku sayangi...iaitu MOHD SHARIL bin MANAN...huhuhu..aku harap persahabatan aku ngen dy berkekalan hingga akhirnye...smoge dia selalu berjaya n gembira bersama orang yang disayanginya....jangan nakal2 tau...dengar cakap ibu bapa....blajar tu elok2...jangan asyik duk tido jer lam kelaz...main2 jugk..tahun depan ade SPM....gud luck year.....ingat slalu org di sini...jangan asyik duk main moto jer....ok la...lastly.... apa yang pnting KERJASAMA......huhuhu....sy syang kamu....

Monday, June 08, 2009

....al-kisah....

video

..bahagianya...

hye...MOHD N------- FARID bn Z-----....(nfz)..sukanya jikalau dia terus bersikap begini terhada aku...hanya TUHAN sajaklan yang tahu betapa gembiranya diriku...entah mengapa??..aku amat menyayanginya...tetapi ku tahu dia bukanlah milikku....sayang ku kepadanya tidak penah hilang sejak dari aku mangenalinya dahulu..sampai lah sekarang...smalam..aku contact balik ngen dy setelah lame aku x contact...rindunya aku ingin berjumpa ngen dy....tp..apekan daya...pelbagai halangan aku dan dy..aku trime sume...SALAM

Saturday, June 06, 2009

...renungkanlah sejenak.....

Aku ada pasangan hidup sendiri....
Bila seronok, aku cari....pasanganku
Bila sedih, aku cari....Mak
Bila berjaya, aku ceritakan pada....pasanganku
Bila gagal, aku ceritakan pada....Mak
Bila bahagia, aku peluk erat....pasanganku
Bila berduka, aku peluk erat....Emakku
Bila nak bercuti, aku bawa....pasanganku
Bila sibuk, aku hantar anak ke rumah....Mak
Bila sambut valentine.. Aku bagi hadiah pada pasanganku
Bila sambut hari ibu...aku cuma dapat ucapkan "Selamat Hari Ibu"
Selalu.. aku ingat pasanganku
Selalu.. Mak ingat kat aku
Bila-bila... aku akan talipon pasanganku
Entah bila... aku nak talipon Mak
Selalu...aku belikan hadiah untuk pasanganku
Entah bila... aku nak belikan hadiah untuk Emak
Renungkan:
"Kalau kau sudah habis belajar dan berkerja...
bolehkah kau kirim wang untuk Mak?
Mak bukan nak banyak... lima puluh ringgit sebulan pun cukuplah".
Berderai air mata jika kita mendengarnya........
Tapi kalau Mak sudah tiada..........
MAKKKKK...RINDU MAK.... RINDU SANGAT....

...i in 1999..

huhuhuhu...ni gambar time aku 6 tahun....
mase ni pada tahun 1999..
aku masuk kat tadika kat umah aku jugak la...
TADIKA KEMAS..huhuhu....tengok2 smula cute jugak aku ni....
hahahaha...lawa...tapi tambah "k" kat belakang......
fikir2 kan la...hua..hua..
time2 ni mamang kenangan manis banyok...
mase budak2 katekan....gincu ni plak cikgu yg kasi pakai...
tebal sepoloh inci.........hahahaha...smpai nak mkan pun susah....

Friday, June 05, 2009

disebaliknya tiada siapa yang tahu akan isi hatinyA....kapada ku ataupun sesiapa....hanya TUHAN saja yang tahu..sayangnya dia ku anggap hanya sebagai seorang kawan yang amat setia...tidak mengenal erti kekalahan dalam persahabatan...hanya kata2 dan ucapan ku tahu segalanya isi hatinya walaupun dia tidah pernah mengungkapkan segalanya kepadaku...ku sayang dirinya hanyalah sebagai kawan dan kawan selamanya.......nothing too forget his.......he always in my mind...forever

Wednesday, June 03, 2009

..cUti kEmbAli lAgi...

hye...apelah aq nak buat mase cuti ni..xder pape yg menarik la...bosan ayik mngadap kmputer je..huhuhuhu..kan klau kelaur tak ada arah tuju plak...ape hal ni...tp,kdang2 lepak best jugk...or..pegi round2 MESRAMALL..huhuhu...bleh beli donut...bestnyer...takpe2..esok la pegi...hang2 ngen kawan2 bnyak la cite klau mase cuti2 ni....ok...SELAMAT BERCUTI.....jangan nakal2...kan jadi paper susah plak mak ayah...ENJOY...:)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...